FizioCare

A FizioCare Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy fizioterapeuta-gyógytornászaink összehangolt munkája által, nyugodt és barátságos környezetben adjuk meg pácienseinknek azt, ami mindenki számára a legfontosabb érték: az egészség.
 
Magasan képzett, tapasztalt szakembereink és a személyre szabott kezeléseink a garancia arra, hogy Ön magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön.
Bizalmi légkörben kívánjuk megteremteni a teljes gyógyulás lehetőségét. Kollégáink teljes figyelmükkel betegeikre fókuszálnak, megértik és feltárják mozgásszervi betegségeik gyökerét és a valódi problémát kezelik.
 
 
Részletek a FizioCare Kft. Szakmai Programjából:

„Alapvető célunk, hogy embertársaink minél szélesebb spektrumban élhessenek az egészséges élethez való jogukkal. A küldetésünk megfogalmazásával, meghatározásra kerültek azok az erkölcsi normák, szakmai célok, melyeket a mindennapi munkánk során követni kívánunk.”

„Szolgáltatásunk célja, hogy az ellátásra szorulók, személyre szabottan, szakszerű ellátásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásszervi betegségek megelőzését, az egészséges életvitelt elősegítő ellátásokra, az emberi szervezetet intenzíven igénybe vevő munkahelyi hatások, valamint a versenyszerű – és szabadidős tevékenységek folytatása alatt felmerülő sérülések és krónikus elváltozások megelőzésére, azok kialakulása esetén a szakszerű rehabilitációra.”